SEO Zoekmachine Optimalisatie

Heeft u een top website en uw online advertising kanalen onder controle, maar loopt uw resultaat uit organisch verkeer achter? Dan moet u serieus aan de slag met uw SEO. Hier kunt u echt het verschil maken ten opzichte van uw concurrenten. Behalve optimale vindbaarheid bent u straks ook verzekerd van meer en relevanter bezoek, met als gevolg meer conversie en een verhoogde online omzet.

Wat wordt er bedoeld met SEO?

Door het toepassen van SEO (Search Engine Optimization) wordt een pakket aan acties en maatregelen verwerkt welke moeten gaan leiden tot een betere vindbaarheid van uw website, product of dienstverlening door de zoekmachines als bijvoorbeeld Google.

Content Marketing Strategie

Uw potentiële klanten hechten meer waarde aan een onbetaald zoekresultaat in Google dan aan advertenties. Behalve optimale vindbaarheid bent u straks ook verzekerd van meer en waardevoller bezoek en meer conversie of online omzet.

SEO Strategie en Werkwijze

Een goede SEO maatwerkstrategie levert het meeste rendement op. Elke organisatie is anders, zowel qua doelstelling, interne resources, type website en kennisniveau. Startend vanuit de basis met een audit, presenteren wij een strategisch advies gebaseerd op uw gewenste doelstelling. Gevolgd door een gedetailleerde uitwerking van de meest effectieve aanpak, toegespitst op uw organisatie.

Data Analyse & Vindbaarheid

Door onder andere data gedreven te werken wordt de vindbaarheid van websites en web pagina’s binnen de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines aanzienlijk verbeterd en zal naamsbekendheid en branche autoriteit beter presenteren.

Succesfactoren

Succesfactoren voor een goede SEO, cruciaal om uw doelstellingen uit organisch verkeer te behalen, zijn goede posities op uw belangrijke zoektermen. Na een grondige monitoring, ook op langere termijn, valt regelmatig op dit terrein heel veel winst te behalen.

VOORBEELD TRAJECTEN

  • BASIS OPTIMALISATIE
  • Binnen deze pakketten word met name de basis SEO aangepakt op zowel on-page als off-page optimalisatie punten
  • In veel van deze pakketten worden x aantal zoektermen gekoppeld die een lage concurrentie kennen
  • De eerste 1 – 2 maanden ligt de focus op basis optimalisatie en eventuele content optimalisatie
  • MAATWERK OPTIMALISATIE
  • Eerst gaan we een inventarisatie uitvoeren door middel van een 10-stappen plan.
  • Met de analyse die uit het 10-stappen plan komt, gaan we in het vervolgtraject aan de slag.
  • In deze pakketten gaan we niet alleen on-page and off-page optimalisatie uitvoeren, maar een volledige SEO campagne.
©Copyright 2021 - VWIC Nederland